De Hofleveranciers (co-)produceert Radio, TV-programma’s en films.

TV

EFP, Balls of Steel, Boeva & the games, Twee tinten grijs

De Hofleveranciers zette zijn eerste stappen in de TV-wereld door korte filmpjes te maken voor Ter zake (Canvas). Nadien werd in coproductie met Warner ‘Balls of Steel’ gemaakt voor 2BE. Een jaar later werd ‘Boeva and the Games’ intern bedacht en werd dit samen met Ketnet verder uitgewerkt en op antenne gebracht.

In 2018 is De Hofleveranciers producent voor een nieuw TV-programma op één (uitzenddatum in 2019) met Pascal Braeckman en Jan Van Eyken in een glansrol.

c8715969-0cdc-11e8-abcc-02b7b76bf47f

Film

The year of the plague

The year of the plague is het resultaat van een intensieve Spaans-Mexicaans-Vlaamse coproductie met Neo Arte en Zentropa Spain. In Vlaanderen konden we rekenen op de gewaardeerde steun van de Tax Shelter (met dank aan Casa Kafka) en werd de postproductie verzorgd door Option Media.

De film is een bewerking van het Spaans boek ‘El Ano de la Plaga’ van Marco Pastor. Het is een science-fiction-thriller waarbij de mensheid bedreigd wordt door gekloonde versies van de bevolking.

Radio

De Rotonde, De Humorklas

De Hofleveranciers werkt geregeld mee aan radioprogramma’s, voornamelijk voor Radio 2. Zo werkten we in het verleden meen aan ‘En nu serieus’.
Daarnaast werd het programmaconcept van ‘De Rotonde’ bedacht door Peter Rogiers/De Hofleveranciers.

Momenteel loopt ook ‘De Humorklas’ op Radio 2. Dit is een mooi voorbeeld van de crossover tussen comedy en radio.